Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Poznaš Ciciklub? / Najpogostejša vprašanja in odgovori

Najpogostejša vprašanja in odgovori

 

Kje lahko dobim katalog s ponudbo?

Kot člani Cicikluba boste vsako četrtletje prejeli 40-stranski brezplačni barvni katalog, ki prinaša v udobje vašega doma bogat klubski program. V programu boste za svojega otroka našli najboljši izbor knjig, iger in igrač. Katalog v virtualni obliki pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Katere so naše članske dolžnosti?

Kot člani Cicikluba imate samo to dolžnost, da vsake tri mesece kupite vsaj en izdelek iz klubskega programa. Znesek nakupa ni pomemben. V vsakem katalogu bo na vidnem mestu objavljen datum, ki označuje rok za nakup (21. 2., 21. 5., 21. 8. in 21. 11.). To pa pomeni, da boste svojemu otroku zagotovili najmanj štiri nove knjige na leto!

Četrtletje traja od 1. januarja do 31. marca; od 1. aprila do 30. junija; od 1. julija do 30. septembra ter od 1. oktobra do 31. decembra.

 

Ali kot člani Cicikluba resnično prihranimo pri nakupu?

Pri vsakem nakupu knjige - tudi najcenejših - prihranite. Jamčimo vam, da so vse knjige v našem katalogu najmanj 20 odstotkov cenejše kot drugje. Če boste za kakšno od njih drugje plačali manj, vam bomo razliko v ceni upoštevali pri naslednjem nakupu. Prihranili boste tudi pri nakupu CD-plošč in DVD-jev, iger in igrač.

 

Kako dolgo traja naše članstvo v Ciciklubu?

V Ciciklub ste se vpisali za dve leti. Članstvo se avtomatično podaljšuje, vendar pa se po preteku dveh let lahko izpišete kadar koli. Po oddaji odstopne izjave v pisni obliki na naslov Ciciklub, Slovenska 29, Ljubljana, se bo vaše članstvo zaključilo s koncem naslednjega četrtletja. Izpis lahko oddate tudi v najbližjem klubskem centru.

 

Ali za članstvo v Ciciklubu plačamo članarino?

Članstvo je brezplačno.

 

Kaj je to najknjiga?

Najknjiga je posebnost klubskega programa. Še posebno skrbno izbrana, po izjemno ugodni, tudi do 30 odstotkov nižji ceni, vedno razveseli širok krog članov. Vsako četrtletje izberemo tri najknjige - za vsako starostno skupino posebej.

 

Kakšne zvrsti knjig lahko najdemo v Ciciklubu?

V Ciciklubu so zastopane vse zvrsti knjig za otroke: od mehkih knjig za najmanjše do svetovnih uspešnic za mlade bralce, od pravljic in zgodbic do priročnikov, ustvarajalnih knjig, enciklopedij in slovarjev.

 

Ali imamo kot zvesti člani tudi dodatne popuste?

Dlje kot boste člani Cicikluba, večji bo vaš prihranek! Bodite pozorni na oznako srček zvestobe, ki jo najdete ob knjigah: po dveh, treh, štirih ali petih letih članstva bo vaša zvestoba nagrajena še z dodatnimi ugodnostmi.

 

Katere dodatne ugodnosti imamo kot člani Cicikluba?

Kot člani Cicikluba boste lahko uveljavljali popust pri obisku gledaliških predstav in koncertov, pri drugih nakupih ...


Več o klubskih pravilih lahko preberete TUKAJ

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava