Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in otroci!

Dragi starši in otroci!

 

Drage mamice in očki, babice in dedki, tete in strici ...

Pomlad je že v polnem sijaju obiskala naše gozdove, vrtove in mesta, zato boste zlahka tudi vi odšli na večerni sprehod po bližnji okolici. Kaj vse pa se zgodi v Nočnem živžavu, boste izvedeli v še eni uspešnici Rotraut Susanne Berner, ki otroke po vsem svetu že leta navdušuje s svojimi raznolikimi “živžavi”.

Prav tako svetovna uspešnica je najknjiga Babizavrica Davida Walliamsa. Namenjena je malim poslušalcem in začetniškim bralcem, do 21. maja pa jo lahko dobite za le 14,99 €!

S pomladnim bonbončkom Moj klobuk je lahko ... boste vstopali v čudoviti svet domišljije in ustvarjalnosti. Ob nakupu s še eno knjigo bo slikanica vaša za le 9,99 €.

Ostrižek Mižek, ki sta ga ustvarila avtorja Zverjasca, vas bo odpeljal v morske globine, slikanica-strip Toni ali kako do novih nogometnih čevljev? vas bo opomnila, kako pomembno je slediti svojim sanjam, z Nandetom pa se boste naučili reči NE, ko je to potrebno!

Prelistajte pomladni katalog, izberite svojo zgodbo, slikanico ali ustvarjalno knjigo ter uživajte v skupnem branju in toplem pomladnem soncu!

Vaš Ciciklub

P. S.: Do 21. maja boste ob nakupu nad 30 € prejeli darilo – nahrbtnik-pobarvanko s flomastri.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava