Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in otroci!

Dragi starši in otroci!

 

Drage mamice in očki, babice in dedki, tete in strici ...


Ste že kdaj skupaj z otroki nabirali zelišča in začimbe? Če se odpravite v gozd ali na sprehod ob naših bistrih potokih boste v poletnem času lahko nabrali materino dušico, origano, kamilice in meto. Ob morju dišijo sivka, žajbelj in smilj ...

Z najknjigo Zelišča male čarovnice in prikupnimi zgodbami Polonce Kovač bodo tudi najmlajši spoznavali čudoviti svet zdravilnih rastlin. Do 21. avgusta jo lahko dobite za le 15,95 €.

Maks in Lučka pri starih civilizacijah je knjiga-strip, ki bo otroke (in starše) zvabila v zabavno popotovanje v zgodovino; ob nakupu s še eno knjigo bo vaša za le 7,95 €, pri nakupu pa boste prihranili kar 12 €!

Zvočna knjiga Prisluhni dinozavrom: Kako se oglašajo, odkrivanka Gremo h gasilcem in Mojih prvih 100 živali bodo navdušile najmlajše ljubitelje knjig.

Za vroče popoldneve, ki jih je najlepše preživeti v senci – in z dobro zgodbo v roki – pa skupaj z otroki preberite Zog in leteča zdravnika. Z Vilmo in Vilijem se odpravite na pot okoli sveta, pričakujejo pa vas tudi nove pustolovščine Petih prijateljev, Kapitana Gatnika in Grege, nabritega mulca.

Počitnice so tu, uživajte v poletju, uživajte v skupnem branju z otroki!

Suzana Jeklic, urednica kataloga

P. S.: Do 21.  avgusta boste ob nakupu nad 25 € prejeli leseno sestavljanko Goki – brezplačno!

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava