Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Pomoč pri nakupovanju / Koraki nakupa

Koraki nakupa

 
ISKANJE: i zdelke lahko iščemo na več načinov. Najlažji način iskanja je s pomočjo hitrega iskalnika (če poznamo naslov knjige ali ime avtorja). Kadar točnih podatkov o iskani knjigi ne poznamo, si pomagamo z naprednim iskalnikom. Tretji način pa je sprehod po drevesu izdelkov.

POLNJENJE KOŠARICE:  Nakupovalna košarica je namenjena shranjevanju izdelkov, ki smo si jih izbrali v trgovini. Košarica se polni z gumbom   (v drevesu in na strani podrobne predstavitve izdelka).
 

V košarici se nahajajajo naslednji gumbi:

PRERAČUNAJ: več izvodov enake knjige naročimo na ta način, da polje količina spremenimo na željeno število izvodov in kliknemo na gumb PRERAČUNAJ, ki se nahaja v spodnjem delu strani. Cena se spremeni skladno s številom izvodov.

ODSTRANI: če želimo že izbrani izdelek odstraniti iz košarice. 

IZPRAZNI: izpraznimo celotno košarico (odstranimo vse izdelke).

NAPREJ: ko imamo v košarici vse, kar smo hoteli kupiti kliknemo na gumb NAPREJ .

NAZAJ V KNJIŽNI KLUB:  nadaljujemo s iskanjem izdelkov.

Oddaja naročila

Ko zberete izdelke, ki jih želite kupiti v košarico kliknite gumb naprej. Na naslednji strani vpišite zahtevane podatke in kliknite gumb NAROČI. Vaše naročilo je oddano.

Opozorilo: pri določenih knjigah (zvestoba) se bo na naročilnici zapisala klubska cena, v skupnem seštevku pa bo upoštevana ustrezna cena za zvestobo.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava