Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Pomoč pri nakupovanju / Iskanje

Iskanje

 

Po spletnih straneh Cicikluba lahko iščete na tri načine:

1. Hitro iskanje

Hitri iskalnik se nahaja na vsaki spletni strani. S hitrim iskanjem je možno iskati knjige (filme, glasbo, igrače ... ) po naslovu in avtorju. Zadostuje, če napišemo samo znani del iskalnega kriterija (npr. ime avtorja, ali besedo iz naslova).

Recimo, da želite poiskati knjigo KOSOVIRJA NA LETEČI ŽLICI. V prazno okno vpišite naslov knjige in sprožite iskanje (s klikom na gumb). Če pa želite izvedeti, katere knjige avtorice SVETLANE MAKAROVIČ imamo na prodajnih policah, v okno vpišite priimek pisateljice MAKAROVIČ.

2. Napredno iskanje

Pri naprednem iskanju imamo na voljo več iskalnih kriterijev s katerimi lahko natančneje določimo kriterij iskanja. Izdelek, ki vas zanima lahko iščete po kataloški številki, ean kodi, naslovu, avtorju, ključnih besedah, ceni, skupini (knjige, filmi, glasba ... ) in statusu (novost, dodatni nakup, knjiga četrtletja ... ). Za uspešno iskanje ni potrebno izpolniti vseh polj. Lahko iščete samo po enem izmed zgoraj navedenih kriterijev, ali pa uporabite kombinacijo več njih. Več polj ispolnimo natančnejše je naše iskanje. Če izdelka ne najdete, poskusite s kakšnim pogojem (poljem) manj!

3. Iskanje po drevesu

Iskanje po drevesu je namenjeno iskanju po prodajnih policah, ki so urejene po tematiki ter pregledovanju vsebin posameznih tematik in njihovih nadaljnih delitev. Če želite poiskati izdelke z določeno tematiko, se sprehodite po drevesu in poiščite oddelek oziroma izdelke glede na tematiko. Spletna stran vam bo pokazala police z različno tematiko. Nekatere od njih so razdeljene na podzvrsti, ki vam omogočajo natančnejšo opredelitev iskanih izdelkov.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava