Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Poznaš Ciciklub? / Pomembni datumi

Pomembni datumi

 

Ne pozabite!

Vsako četrtletje lahko do roka nakupa, to je do 21. februar, 21. maj, 21. avgust in 21. november, iz bogatega klubskega programa izberete najmanj eno knjigo, igro ali igračo, ki velja za redni nakup. Če do roka nakupa ne boste izbrali ničesar, vas bomo poklicali in vam pomagali pri odločitvi.


Več o klubskih pravilih lahko preberete TUKAJ
 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
MNENJA UPORABNIKOV
 
NN CICIKLUB - 23.10.2018
 
Spoštovani, v Mojo knjižnico se prijavite preko povezave Moja stran, ki se nahaja v desnem zgornjem vogalu. Glede nakupov pa vam bo odgovorila kolegica iz službe oskrbe kupcev. Lep pozdrav, Ciciklub.
Vesna K. - 23.10.2018
 
Kje in kako pa se aktivira Moja.knjižnica? Nikjer ne najdem povezave, tudi splet ni ne ponudi ničesar razen tega komentarja spodaj.Namreč podobno kot spodaj, sem nekaj časa nazaj govorila s vašo sodelavko in mi je povedala, da je nakup za 3. četrtletje že bil opravljen in da moram naslednji nakup opraviti od oktobra dalje. Ob nakupu v knjigarni pred nekaj dnevi (oktober 2018) pa je prodajalka rekla, da velja ta nakup še za nazaj, ker da nakupa za 3. kvartal še nisem opravila. Hvala za pomoč.
NN CICIKLUB LJ. - 12.10.2017
 
Spoštovani, v razdelku Pregled naročil so vidna samo internetna naročila, ki so bila izvedena preko spletne strani www.ciciklub.si. Artikli iz ostalih nakupov se dodajajo sproti v Moja.knjižnica dodani so izdelki, ki ste jih kupili. Mojoknjižnico pa morate najprej aktivirati.Lep pozdrav iz Cicikluba.
PIA ŠVIGELJ - 11.10.2017
 
Kot sem že zasledila mnenje spodaj, imamo mi isto težavo. Torej nakupi do sedaj, opravljeni s člansko izkaznico, sedaj niso vidni v zgodovini nakupov. Prosim za vnos. Lp
NN CICIKLUB LJ. - 02.11.2015
 
Spoštovani, vsi nakupi, ki ste jih opravili bi morali biti vidni v Moji knjižnici. Prosim, če se lahko prijavite na internet in preverite. Če pa nakupi, ki ste jih opravili v klubskih centrih niso zabeleženi, lepo prosim, če sporočite. Hvala in lep pozdrav iz Cicikluba.
LJUBOMIR MAHNIČ - 31.10.2015
 
Zanima me, zakaj nakupi opravljeni v eni od vaših trgovin s kartico Ciciklub niso vidni na spletni strani. Tako le s težavo sledimo nakupom in nismo vedno prepričani ali smo opravili našo obvezo, nakup v vsakem četrtletju. Tako je bilo tudi ta mesec. Kljub nakupu v koprski poslovalnici, sem vseeno prejel prijazen poziv k nakupu s strani vaših sodelavcev. Lep dan.