CVRTNIK NA VROČ ZRAK
Od mehko kuhanih jajčk do slastnih mafinov
Če se na prvi pogled zdi, da je vaš cvrtnik na vroč zrak namenjem le za jedi, ki bi jih sicer morali ocvreti v obilici olja, vam bo ta knjiga razširila obzorje. Vaš cvrtnik zna še marsikaj drugega: mehko skuhati jajčka, karamelizirati oreščke, popeči toast, pripraviti krutone, v vročem zraku ocvreti krompirjeve in druge zelenjavne palčke, poleg tega speče falafel, ribe in meso, hrustljavo zapeče piščančje medaljone, riževe ocvrtke in ribje palčke. Zelo spreten je tudi s sladkimi priboljški. V njem boste spekli mafine, pripravili bananino-javorjeve ovsene tablice, granolo in ocvrte banane z ovseno skorjico ... – Barvne fotografije. Prevedla Manja Simonič.
Poglavja v knjigi:
- Osnovni recepti
- Pomfrit, ocvrta zelenjava in drugi prigrizki
- Meso
- Perutnina
- Ribe in morski sadeži
- Vegetarijanske in veganske jedi
- Sladki priboljški
Prelistajte knjigo






