220 STOPINJ POŠEVNO - SKUPAJ ZA MIZO
 
 

220 STOPINJ POŠEVNO - SKUPAJ ZA MIZO

 
URŠKA FARTELJ
 
 
 
Kataloška št.: 60332
 
Redna cena: 32,99 €
Klubska cena: 26,36 €
Prihranite: 6,63 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Urška Fartelj, avtorica nadvse priljubljenega kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno, je v najnovejši knjigi zbrala 120 receptov za jedi, ki jih imajo pri Farteljevih doma najraje.

Po dveh uspešnicah nova knjiga receptov

Prva Urškina knjiga 220 stopinj poševno je nemudoma postala uspešnica ne le v njenem rodnem Prekmurju, vzljubila jo je vsa Slovenija. Po enaki poti je hitro krenila tudi njena druga knjiga, v kateri nam Urška pokaže, kako uživati naravno hrano vse leto. V tretji knjigi je zbrala recepte za jedi, ki se največkrat znajdejo na mizi pri družini Fartelj. Kuharske knjige

120 jedi, ki jih imajo pri Farteljevih doma najraje

Domači skupni obroki so priložnost za sproščeno druženje in ustvarjanje spominov s tistimi, ki jih imamo najraje. Kuhanje zanje je lahko čisti užitek. Urška pravi, da je skrivna sestavina, ko kuha za družino, ljubezen. Namesto visoke kulinarike kuha tisto, kar imajo v njeni družini radi. In tako, kot jim je všeč.

Jedi, ki jih lahko pripravijo tudi otroci

Naj bo kuhanje doma v veselje in užitek! Pri tem vam bo v pomoč 120 najljubših receptov Urškine družine, zbranih v tej knjigi. Urška pravi, da je veliko receptov tako preprostih, da jih lahko pripravijo otroci sami ali jih pripravite skupaj z njimi. Pripravite slastne zajtrke, okusna mesna, ribja ali zelenjavna kosila, lahke večerje, hitre malice, specite dišeč in hrustljav kruh, navdušite s sladicami ter zmešajte barvite osvežilne pijače!

»Kuhanje naj bo torej užitek, del spominov, ki jih boste ustvarili skupaj z vašo družino, in naj bo skleda vedno polna vsega dobrega. Sedimo skupaj za mizo, odložimo telefone, tablice, in če so nekoč pravili, da ni kulturno govoriti s polnimi usti, imam jaz rajši, da se za mizo pogovarjamo, smo sproščeni, glasni.« - Urška Fartelj      
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  URŠKA FARTELJ 
 
Ilustrator:  POLONA ŽALIG 
 
Strani:  304 
 
Vezava:  Trda  
 
Širina:  202 mm
 
Višina:  258 mm
 
Debelina:  27 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
ISBN/EAN: 9789610166016