220 STOPINJ POŠEVNO-PREPROSTO IN SVEŽE VSE LETO
 
 

220 STOPINJ POŠEVNO-PREPROSTO IN SVEŽE VSE LETO

 
URŠKA FARTELJ
 
 
 
 
Kataloška št.: 59260
 
Redna cena: 29,99 €
Klubska cena: 23,95 €
Prihranite: 6,04 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Nova knjiga priljubljene slovenske blogerke in avtorice uspešnice 220 STOPINJ POŠEVNO – Preprosto in sveže vse leto, prinaša več kot 120 enostavnih receptov za same slastne jedi: od zajtrkov, malic, kosil pa vse do sladic, ki sledijo letnim časom in v katerih bo uživala vsa družina.

V njej nam avtorica pokaže tudi, kako shranimo darove narave, da bodo pri roki v hladnejših mesecih, spečemo dišeč kruh in obložimo praznično mizo. Vse to ob čudovitih fotografijah, kot smo jih pri njej vajeni.

»V kuhinji se vse bolj vračam nazaj k naravi in poskušam razumeti njene zakonitosti. To so počeli že moji starši in stari starši. Kar sem se naučila od njih in v letih raziskovanja, bom skušala v tej knjigi deliti z vami.« - Urška
 
Urška Fartelj

Že 7 let na svojem blogu 220 stopinj poševno zapisuje navdihujoče recepte slastnih dobrot, pripravljenih v njeni domači kuhinji. Živi v Prekmurju in njeni preizkušeni družinski recepti so prek spleta našli pot v številne slovenske in tuje domove.

Na 220 stopinj poševno pride vsak mesec iskat njene recepte več kot 200 tisoč različnih posameznikov, stran beleži več kot milijon ogledov na mesec.

Tako kot na blogu, tudi v knjigi izstopata praktičnost in uporabnost receptov, kajti najraje od vsega bi rada ljudi navdušila kuhanja. S svojo kuharijo želi Urška bralcem sporočiti, da se lahko vsak nauči kuhati, če hoče. Želi jih vzpodbuditi, da začnejo v kuhinji ustvarjati, preizkušati nove recepte, se poigravati z okusi in uživati v priprave hrane za svojo družino, za tiste, ki jih imamo radi.

Prelistajte knjigo

 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  URŠKA FARTELJ 
 
Strani:  294 
 
Vezava:  Italijanska  
 
Širina:  200 mm
 
Višina:  255 mm
 
Debelina:  26 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  40 
 
ISBN/EAN: 9789610159667