Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in otroci!

Dragi starši in otroci!

 

Čeprav je dan vedno krajši, je popoldneva še dovolj, da se odpravimo v bližnji park ali na otroško igrišče, da nam pod nogami zašelesti že jesensko obarvano listje ...

Po sprehodu bo prijala topla skodelica kakava, malčke pa bo k poslušanju pritegnila tudi jesenska najknjiga Pikijeva knjiga zgodbic, ki jo boste v tem četrtletju do roka za nakup dobili s kar 7 € popusta!

Planet brez odpadkov je priročnik za vse, ki si želijo, da bi nam - s skupnimi močmi - uspelo ohraniti naravo našega planeta tudi za prihodnje generacije. Kot jesenski bonbonček bo knjiga ob nakupu s še eno knjigo vaša za samo 9,99 €.

Najmlajšim so namenjene zgodbe, kot so Mavrična ribica se ne boji več in Pikijeva velika kukalnica pa zabavna in poučna Bavbav Brunda ter nadvse imenitna lenivska pripoved Nočni obisk.

Mlade bralce bodo prevzele nove dogodivščine Mačjega mulca in petih prijateljev, v Šoli magičnih živali pa se privpravljajo na kviz Hit ali mit!

V branje pa toplo priporočamo tudi klasiko Brata levjesrčna in komplet Italijanskih pravljic 1 in 2, ki jih je napisal Italo Calvino.

Vaš Ciciklub

P. S.: Do 21. novembra boste ob nakupu nad 30 € prejeli darilo - pravljični koledar za leto 2024.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava