Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in otroci!

Dragi starši in otroci!

 

Jesen je letos pohitela, a nič hudega, saj s seboj prinaša bogastvo barv in kostanje, ki se nam na potepu po gozdu smukajo pod nogami.

V jesenskem Ciciklubovem katalogu pa vas pričakujejo številne novosti, ki bodo razveselile otroke vseh starosti in starše!

V najknjigi Čuk na palici boste našli številne pesmi Svetlane Makarovič, ki jih boste lahko zapeli skupaj z otroki in se ob njih tudi nasmejali. Do 21. novembra lahko komplet slikanice in CD-ja dobite za le 17,45 €.

Jesenski bonbonček Igrajmo se skupaj! je poln igrarij, s katerimi otroci razvijajo pozornost, se opismenjujejo in zabavajo. Ob nakupu s še eno knjigo bo vaš za le 7,95 €, pri nakupu pa boste prihranili 7 €!

Zabavno branje za male in velike otroke prinašajo slikanice Najprisrčnejši velikan, Mavrična ribica, na pomoč! in Božični pujs. Med priročniki velja omeniti Umske izzive za brihtne otroke, Veliko knjigo čarobnih trikov in veličastno enciklopedijo Raziskovalci.

Jesenski katalog prinaša tudi zanimivi ponudbi za starše: knjigo čertletja Temelji slovenstva in knjigo sezone Moč besede, 100 govorov, ki so vznemirili svet. Oglejte si ju na straneh za starše in v vašem cicikotičku!

Ujemite zadnje tople sončne žarke in uživajte v skupnem branju z otroki!

Tadeja Horvat Šiška,
vodja programa

P. S.: Do 21. novembra boste ob nakupu nad 30 € prejeli koledar za leto 2023 z ilustracijami Hane, Marlenke in Marije Lucije Stupica.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava