Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in otroci!

Dragi starši in otroci!

 

Pomlad, pomlad, pomlad! Toplo sonce, modro nebo in zelenje vse naokrog! Dnevi za sprehod in igro, dolgi dnevi pa nas razvajajo tudi z več časa, dobrino, katere nam kronično primanjkuje.

Se boste podali na potep kot Korenčkov palček? Kako se je vse začelo in kje vse je bil, si lahko preberete in poslušate v pomladni najknjigi. Komplet slikanice in CD-ja Korenčkov palček bo vaš za le 17, 45 € do roka za nakup, t.j., do 21. maja!

Pomladni bonbonček Čudno vreme je zelo “trendovski” priročnik, saj na zanimiv in slikovit način otrokom predstavlja podnebne spremembe. Ob nakupu s še eno knjigo bo vaš za le 7,95 €, pri nakupu pa boste prihranili 10 €!

Najmlajši člani Cicikluba bodo navdušeno listali kartonki Pikijeva kmetija in humorno Sim salabim, klobuk zavrtim, avtorja Zverjasca pa jih bosta razveselila z novo zgodbo - Hudobci!

Malim poslušalcem in začetniškim bralcem so namenjene novosti, kot so Karelčkove zgodbice, Medved in klobuk ter Krojaček hlaček.

Že z naslovnice kataloga pa k branju mlade bralce vabi Pet prijateljev! Neskončno pa bodo uživali tudi v Walliamsovem Štvoru, novih dogodivščinah Pasjega moža in že kultnem Nikcu, ki pa bo nasmejal tudi starše!

Uživajte v pomladi, uživajte v skupnem branju!

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava