AIDEA
 
 

AIDEA

 
KLEMEN SELAKOVIČ
 
 
 
 
Kataloška št.: 60922
 
Redna cena: 29,99 €
Klubska cena: 23,99 €
Prihranite: 6,00 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Klemen, ki je gostitelj enega najbolj poslušanih podkastov v Sloveniji, v novi knjigi z bralci deli svoje zapise, meditacije, spoznanja in modrosti gostov prvih stotih epizod podkasta, v katerem raziskuje teme, kot so zavest, ljubezen, droge, tehnologijo in prihodnost človeštva. 
 

V knjigi se spretno prepletajo pronicljive misli gostov podkasta AIDEA z avtorjevimi razmišljanji in dognanji, do katerih je prišel v svojem iskanju resnice, miru in smisla o življenju. Pravi, da je knjigo pisal na petih kontinentih, končal pa v popolni osami. V zapisih se čuti prepletanje te dvojnosti, saj opisujejo resnične situacije avtorjevih potovanj po svetu, ki so spretno začinjene z globokimi uvidi, filozofskimi razmišljanji in lekcijami, s katerimi mu je postreglo življenje.

Modrost med platnicami
 

Med stotimi zapisi in modrosti najdemo življenjske teme, s katerimi se ukvarjamo vsi. Prebiramo jih lahko v zaporedju kot zgodbo o transformaciji človeka ali pa se je lotimo kot nekakšnega oraklja in jo odpiramo na naključnih straneh. Ker avtor že v uvodu razmišlja o odnosu med bralcem in piscem, lahko morda v enačbo dodamo še element mističnosti, zaradi katerega bomo verjetno knjigo v določenem trenutku odprli na tisti strani, ki vsebuje sporočilo, katerega moramo takrat prebrati.

Sopotnica skozi dneve in življenje

Knjiga je dragoceno darilo sebi ali komu, ki morda išče preboj v življenju. Avtor lepo povezuje znane filozofe, mistike in zgodovinske osebnosti s svojimi razmišljanji in izkušnjami. V njej je zajeta zgodovina podkasta AIDEA in tudi njegova prodornost, saj se je v petih letih od nastanka, pred mikrofonom zvrstilo zares veliko ljudi, od najbolj marginalnih, do tistih, ki družbo vodijo na najvišjih nivojih. 

Prelistajte knjigo

  
 
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  KLEMEN SELAKOVIČ 
 
Strani:  352 
 
Vezava:  Integralna  
 
Širina:  144 mm
 
Višina:  204 mm
 
Debelina:  24 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  41 
 
ISBN/EAN: 9789610172796