BABIZAVRICA
 
 

BABIZAVRICA

 
DAVID WALLIAMS
 
 
 
 
Kataloška št.: 60824
 
Redna cena: 21,99 €
Klubska cena: 14,99 €
Prihranite: 7,00 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 

O avtorju

Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen in eden najplodnejših avtorjev za otroke v Angliji ta hip. Njegove knjige so zasidrane v vrhove mednarodnih knjižnih lestvic. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so na mah osvojile tudi slovenske bralce. Tokrat je sodeloval z Adamom Stowerjem, nagrajenim avtorjem in ilustratorjem knjigic za otroke, ki z ilustracijami v zgodbo prinaša svoj značilen humor in toplino, glavnim junakom pa doda velik odmerek značaja.

Polna hiša dinozavrov

Svit je na obisku pri babici. Ko je čas za spanje, Svit noče v posteljo. Z babico se hecata, da je stara kot dinozaver in ko babica zarenči, Svit steče v posteljo in se pripravi na spanje. Predramijo ga čudni zvoki in ko se odplazi v dnevno sobo, ugotovi, da je hiša polna dinozavrov, ki zganjajo norčije. Tudi njegova babica je čisto pravi dinozaver – babizavrica. Ko opazi Svita, mu reče, da mora takoj spati. Svit se upira, zato babica na pomoč pokliče največjega dinozavra.

Slikanica za lahko noč

Babizavrica je super slikanica za lahko noč. Vsak starš z živahnim otrokom, ki se upira počitku, se bo ob Svitovem značaju zagotovo nasmejal. Zgodba

 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  DAVID WALLIAMS 
 
Ilustrator:  ADAM STOWER 
 
Prevajalec:  NINA DEKLEVA 
 
Strani:  32 
 
Vezava:  Trda  
 
Širina:  277 mm
 
Višina:  278 mm
 
Debelina:  10 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  7 
 
ISBN/EAN: 9789610168546