BABICA BARABICA SPET UDARI
 
 

BABICA BARABICA SPET UDARI

 
DAVID WALLIAMS
 
 
 
Kataloška št.: 60415
 
Redna cena: 24,99 €
Klubska cena: 19,99 €
Prihranite: 5,00 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 

Ben se navaja na življenje brez ljubljene babice, a potem se začne dogajati nekaj nenavadnega. Nekdo ponoči ropa svetovno znane zaklade in vse sledi vodijo do nikogar drugega kot do svetovno znane tatice, ki jo je pred njeno smrtjo dodobra spoznal. Ampak kako? Saj to je nemogoče!


Benova babica se predstavi

Ko je bil Ben še mlajši, so ga starši vsak petek zvečer odpeljali v varstvo k babici, ki se je zdela Benu neznosno dolgočasna. Kar naprej bi rada igrala črko na črko, televizija ji ne dela, Bena pa pošilja spat ob nenormalno zgodnji uri. In povrhu še smrdi po zelju. In na ves glas spušča vetrove! Živa groza.

Toda Ben svoje babice v resnici sploh ni poznal. Ni poznal njene skrivnosti. Ko jo je neki petkov večer po naključju odkril, se je znašel pred neverjetno pustolovščino. In zdaj tudi druga knjiga o tej osupljivi babici s starimi junaki Davida Walliamsa prinaša številne nove nepričakovane preobrate in zabavne dogodivščine.

Babica barabica za samostojne mlade bralce 

Priljubljeni britanski komik in pisatelj David Walliams je s prvo knjigo o Babici  barabici osvojil sam vrh mednarodnih knjižnih lestvic, prevedli pa so jo že v več kot štirideset jezikov. Otroke je navdušila, ker je zabavna, napeta, pustolovska, hkrati pa se dotika tudi resnih tem (prijateljstvo, osamljenost ipd).

Je največkrat ponatisnjena Walliamsova knjiga v Avstraliji. Z zabavnimi ilustracijami jo je popestril Tony Ross, ki je vdihnil podobo tudi drugim avtorjevim uspešnicam.

Druge Walliamsove uspešnice na vrhovih lestvic

Skupaj je prodal več kot 26 milijona izvodov knjig, ki so jih prevedli že v 53 jezikov. Nagrado knjiga leta za otroke (Specsavers National Book) je prejel leta 2012 za knjigo Mišburger, leta 2013 za Zlobno zobarko, leta 2014 pa za Tiransko teto.

Otroci po vsem svetu so z užitkom brali tudi ostale njegove knjige: Mihec miljarder, V naši šoli je kača, Vsi ti brezupno obupni otroci, Vsi ti brezupno obupni učitelji, Vsi ti brezupno obupni starši, Vsi ti brezupno obupni hišni ljubljenčki in Dedkov veliki pobeg. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so osvojile tudi slovenske bralce.  

Prelistajte knjigo

 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  DAVID WALLIAMS 
 
Ilustrator:  TONY ROSS 
 
Prevajalec:  NINA DEKLEVA 
 
Strani:  368 
 
Vezava:  Trda  
 
Širina:  148 mm
 
Višina:  208 mm
 
Debelina:  30 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  32 
 
ISBN/EAN: 9789610168737