HITRO IN SLASTNO
 
 

HITRO IN SLASTNO

 
GORDON RAMSAY
 
 
 
Kataloška št.: 60552
 
Redna cena: 37,99 €
Klubska cena: 30,39 €
Prihranite: 7,60 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Gordon Ramsey je svetovno znan chef, ki se je v svoji dolgi karieri naučil vseh trikov za kuhanje odličnih jedi. Svoje znanje je združil z razumevanjem, da nimamo časa kuhati ure in ure, zato nas je tokrat osupnil s knjigo, ki vsebuje 100 receptov za slastne jedi, ki jih skuhate prej kot v pol ure.

Po uspešnici Gordon Ramsay in Bread Street Kitchen Team prihaja v knjigarne chefova hitra kuhinja. Knjigo Hitro in slastno odlikujejo premišljena in jasna navodila za neverjetno okusne jedi, ki so na mizi hitreje, kot bi jih pripeljala dostava. Pa še bolj zdrave so.

Hitra priprava, vrhunski okusi!

Z Ramsayjevimi nasveti za hitrejšo in boljšo kuho dobimo tudi sezname pripomočkov, bližnjic do okusa in sestavin, ki prihranijo čas. Od juh in solat, rib in mesa vse do številnih brezmesnih dobrot, tudi sladkih, v pičlih 30 minutah.

Recepti so najbolj primerni za kuharje in kuharice, ki nimate veliko časa, a ne želite zaradi tega kuhati manj kakovostne ali manj okusne hrane. V knjigi razkrije seznam sestavin, s katerimi boste vsako navadno jed spremenili v pravo mojstrovino in seznam kuharskih pripomočkov, s katerimi boste jedi pripravili v najkrajšem možnem času.

Vsi triki svetovno znanega chefa

Preizkusite odlične recepte in poskusite slastne jedi, med njimi cvetačno juho z rjavim maslom in sirovimi kruhki, sendviči z ribjimi palčkami, gorčično-zeliščne mesne kroglice z balzamičnim prelivom in parmezanom, svinjske zarebrnice z zmečkanim krompirjem in zeleno solato z jabolki, stročji fižol s pehtranom in pinjolami ali figove pitice z vaniljevo-medenim maskarponejem … Mhm, mamljivo, kajne?

»Pri okusu nikoli ne varčujem, sem se pa v vseh teh letih naučil številnih trikov, kako prihraniti čas pri kuhanju. Vem, da lahko z drznimi okusi in bistrimi bližnjicami ustvarim vrhunsko hrano v manj kot 30 minutah. In s to knjigo jo boste tudi vi.« - Gordon Ramsay

Prelistajte knjigo

  
   
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  GORDON RAMSAY 
 
Prevajalec:  MANJA SIMONIČ 
 
Strani:  256 
 
Vezava:  Trda  
 
Širina:  195 mm
 
Višina:  253 mm
 
Debelina:  27 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
ISBN/EAN: 9789610167648