VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3
 
 

VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3

 
DAVID WALLIAMS
 
 
 
Kataloška št.: 583732
 
Redna cena: 22,98 €
Klubska cena: 18,35 €
Prihranite: 4,63 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
Izdelek je razprodan in ga ne bo več na zalogi.
Preverite zalogo po klubskih centrih >
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 

Spoznajte trapaste trojčke in še 12 tako porednih, nemogočih, sebičnih, važnih in celo tiranskih otrok, da se vam bo kar zavrtelo v glavi! A ker za vsako ritko ena pal’ca raste, ima vsaka zgodba tudi zaključek, v katerem se otrokom povrne vse, kar so naredili: bahavi Benjamin se kar razpoči, trapaste trojčke in togotno Tino zapustijo starši, tiransko Tino v red spravi super varuška, sebično Severino pa skozi sifon potegne v kanalizacijo! Bljak! Pazite: knjiga morda ni primerna za odrasle bralce! – Ilustriral Tony Ross. Prevedel Milan Dekleva. 6+

David Walliams
Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen avtor za otroke v Angliji ta hip in tudi član komisije Britain's Got talent.

Prodal je več kot 12,5 milijona izvodov svojih knjig, ki so jih prevedli že v 46 jezikov. Njegov literarni slog primerjajo s slogom Roalda Dahla.

Nagrado knjiga leta za otroke (Specsavers National Book) je prejel leta 2012 za knjigo Ratburger (še ni prevedena), leta 2013 za Zlobno zobarko, leta 2014 za Tiransko teto (za to knjigo je prejel tudi nagrado zvočna knjiga leta).

Njegove knjige so zasidrane v vrhove mednarodnih knjižnih lestvic. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so na mah osvojile tudi slovenske bralce. 

Prelistajte knjigo

          
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  DAVID WALLIAMS 
 
Prevajalec:  MILAN DEKLEVA 
 
Strani:  284 
 
Vezava:  Italijanska  
 
Širina:  151 mm
 
Višina:  208 mm
 
Debelina:  25 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  30 
 
ISBN/EAN: 9789610154211