KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE
 
 

KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE

 
BYRNE RHONDA
 
 
 
Kataloška št.: 575670
 
Redna cena: 29,99 €
Klubska cena: 23,95 €
Prihranite: 6,04 €
 
Cene že vključujejo DDV (9,5 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj!

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje.

Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje.

Rhonda Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013. 

Prelistajte knjigo

  
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  BYRNE RHONDA  
 
Prevajalec:  PREVOLNIK MAJA  
 
Zbirka:  OGLEDALO  
 
Stran v katalogu:  39 
 
ISBN/EAN: 9789610146247
 
 
Strani:  264 
 
Vezava:  KARTON  
 
Širina:  146 mm
 
Višina:  183 mm
 
Debelina:  10 mm