Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Darila in ugodnosti / Približajte otroku znanje na zabaven način z mobilno programsko opcijo Da Vinci Kids

Približajte otroku znanje na zabaven način z mobilno programsko opcijo Da Vinci Kids

 

Radovednost otrok nima meja, da pa je novo znanje osvojeno na zabaven in zanimiv način, je še kako pomembno za mlajše in malo starejše otroke, še posebej, če so predstavljene njihovi starosti primerno. Mobilna programska opcija Da Vinci Kids Telekoma Slovenije omogoča ravno to, saj otrokom od 6. do 12. leta prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine primerne njihovi starosti, v slovenskem jeziku in brez oglasov. Številni videoposnetki otrokom na humoren in zanimiv način približajo znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport, do njih pa lahko otroci dostopajo prek mobilnih naprav, tako doma kot na poti. Vse vsebine so v slovenskem jeziku in brez oglasov, aplikacija pa je na voljo zasebnim in poslovnim uporabnikom, ki so naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije.

Dostop do aplikacije Da Vinci Kids v slovenščini

Uporabniki Telekoma Slovenije si aplikacijo Da Vinci Kids, ki je na voljo za mobitele ali tablice z operacijskim sistemom Androrid in iOS, prenesete na svoje mobilne naprave iz spletne trgovine Google Play ali App Store. V aplikaciji nato določite svoje uporabniško ime in geslo, za sam dostop do vsebin pa potrebujete še posebno kodo, ki jo prejmete ob naročilu mobilne programske opcije Da Vinci Kids.
 

Naročilo programske opcije Da Vinci Kids

Naročilo lahko uredite prek Mojega Telekoma (https://moj.telekom.si) ali sporočila SMS. In sicer v SMS vpišete ključno besedo: DAVINCIKIDS in jo pošljete na 1918. Nato prejmete kodo, ki jo vpišete pri vstopu v aplikacijo na svojem mobitelu, in že lahko prosto dostopate do izobraževalnih vsebin. Izklop Da Vinci Kids uporabniki uredite na Mojem Telekomu ali s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo DAVINCIKIDS NE na 1918. Programska opcija je na voljo le za 2,99 evra z DDV mesečno.

Poleg poučnih vsebin ponudba Telekoma Slovenije za otroke nudi tudi vse ostalo, kar je potrebno za varno, zanesljivo in zabavno uporabo sodobnih komunikacijskih storitev naših mlajših in malo starejših: nov predplačniški paket Mobi, s pametnim mobitelom LG K9, ki je odlična izbira za prvi mobitel, in kartico SIM z naloženim dobroimetjem 5 evrov z DDV na računu Mobi. Za več informacij vabljeni v Telekomov center, kjer do konca oktobra ob nakupu izbranih mobitelov za otroke prejmete tudi darilo ali obiščite www.telekom.si.

 
 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava