Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

 

Ker je zima čas snežakov in drsanja, smučanja in sprehodov po zasneženi pokrajini, nas žganci v toplem mleku ali z zeljem še kako pogrejejo! Da boste lahko zraven še zapeli, vam v branje in “petje” priporočam naknjigo Pastirica žgance kuha.

Komplet slikanice in CD-ja Pastirica žgance kuha vas ne bo razveselil le s pesmimi, ampak tudi z recepti za okusne slovenske jedi! Do 21. februarja lahko komplet dobite za le 17,45 €.

Zimski bonbonček Čarovniški triki bo otroke in starše odpeljal v zabavni svet rokohitrstva. Ob nakupu s še eno knjigo bo vaš za le 7,95 €, pri nakupu pa boste prihranili 10 €!

Za zimske večere, polne čarobnih zgodb, pravljic in pesmi, priporočam svetovni uspešnici Bi se gnetli na tej metli in Polž na potepu na kitovem repu, pa tudi slovenske klasike, kot so Enci benci na kamenci, Tri botre lisičice in Trio Golaznikus za mlade bralce.

Znova so z nami tudi Zlate Grimmove pravljice; v Ciciklubovi akciji jih lahko do konca januarja dobite za le 31,95 € in pri nakupu te svetovne klasike prihranite kar 10 €!

Naužijte se zime skupaj z otroki, zvečer pa ob skodelici čaja ali kakava s knjigo vstopite v svet domišljije!

Maja Blas, vodja Cicikluba

P. S.: Do 21. februarja boste ob nakupu nad 30 € prejeli barvalni blok Na kmetiji.

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava