Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

 

»Otroštvo je poezija življenja. Poezija je otroštvo sveta.« je Slovenska sekcija Ibby zapisala v svoji poslanici, s katero bomo letos obeležili 2. april, mednarodni dan knjig za otroke.

V poslanici, ki jo je napisal pesnik Boris A. Novak, nas, odrasle poziva k uresničevanju otrokove temeljne pravice do igre, do okušanja in vonjanja besed, do ustvarjalnosti in domišljije ... Vabim vas, da prelistate pomladni katalog in v njem poiščete zgodbe in pesmi, v katerih bodo otroci našli vse to – in še veliko več!

Igralna najknjiga-postavljanka Kmetija je namenjena najmlajšim, Walliamsova Vsi ti brezupno obupni otroci 2 pa bo do solz nasmejala mlade bralce. Več kot zabavo obeta tudi Zverjasec, saj vam ob njegovem 20. rojstnem dnevu ob slikanicah in zvočnih knjigah predstavljamo še plišastega Zverjaščka, ki ga bodo otroci lahko vzeli s seboj v posteljo.

Ob nakupu nad 25 € boste kot darilo prejeli vodno igračo na potisk, ob nakupu katerih koli dveh knjig s strani 2–3 pa boste plačali le eno, saj vam bomo cenejšo podarili!

Pomlad prinaša sonce in toploto, razigranost in veselje. Želim vam, da jih užijete v polni meri!

Tadeja Horvat Šiška,
vodja programa

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava