MIMO KOŠA
 
 

MIMO KOŠA

 
VICTORIA TUBAU
 
 
 
Kataloška št.: 521252
 
Redna cena: 16,95 €
Klubska cena: 13,55 €
Prihranite: 3,40 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Pred tabo je knjiga za razvedrilo, za razvijanje ročnih spretnosti in domišljije, za učenje izdelovanja predmetov iz kartona, plastičnih steklenic, ostankov blaga in vseh tistih malenkosti, ki jih večinoma ne potrebujemo, a nam lahko pridejo še kako prav.

Naj te navdihne 30 domiselnih predlogov, kako lahko recikliraš in se pri tem še zabavaš!  

UVOD

RECIKLIRAJMO, DA PORABIMO ODPADKE Vsak dan se nam nabere nešteto odpadkov, ki škodujejo okolju in zdravju. Vsi se moramo potruditi, da bi jih čim manj romalo v smeti. Kadar pa se jim ne moremo izogniti, jih uporabimo za nekaj drugega.

V knjigi ti ponujamo 30 načinov, kako lahko s pridom uporabiš nekatere odpadke v gospodinjstvu. Še misliti si ne moreš, kako zabavno je z njimi ustvariti nekaj novega. DOMIŠLJIJA IN SPRETNOST ZA IGRO IN UČENJE S predlogi v tej knjigi se prepričaj, kako preprosto je narediti predmete in igrače. Naše zamisl i naj bodo osnova, ti pa jih priredi, preoblikuj in uporabi po svoje. Ni treba, da se navodil držiš do zadnje pike : pomagala ti bodo, da se domisliš novih predmetov. In preden odpadek vržeš v smeti, pomisli, ali ga lahko koristno uporabiš in se zraven še odlično zabavaš.   


Prelistajte knjigo
 
 
            
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  VICTORIA TUBAU 
 
Strani:  66 
 
Širina:  214 mm
 
Višina:  246 mm
 
Debelina:  10 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  2 
 
ISBN/EAN: 9789610121527