IZGUBLJENA HČI - ŽEPNICA
 
 

IZGUBLJENA HČI - ŽEPNICA

 
ELENA FERRANTE
 
 
 
Kataloška št.: 60874
 
Redna cena: 13,99 €
Klubska cena: 11,19 €
Prihranite: 2,80 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 

V romanu Elene Ferrante, najbolj brane sodobne italijanske pisateljice, spremljamo ločenko srednjih let, ki na letovanju na ionski obali sreča mlado mamico Nino. Ta v njej sproži plaz spominov …

Zgodba intelektualke, ločenke in mame

Leda se na počitnicah prepušča nenadejanemu občutku svobode, potem ko sta odrasli hčeri odšli živet k očetu v Toronto. A kmalu jo povsem obsede Nina, mlada mama, ki jo sreča na plaži in se z njo zaklepeta. Usodno srečanje v Ledi sproži spomine in občutke, ki jo vodijo do nerazumnega dejanja …

Ferrantejeva spet navdušuje

Izgubljena hči je ljubezenski oziroma družinski roman, prepleten s psihološko srhljivko, ki je – znova – ne boste mogli odložiti. To je Ferrantejeva, kakršno poznamo in imamo najraje: odkrita, neposredna in nepozabna.

Izgubljena hči zdaj tudi v filmu

Po romanu je Maggie Gyllenhaal za Netflix posnela svoj režijski prvenec, ki bo eden glavnih favoritov za letošnje oskarje. V njem v glavni vlogi Lede blesti odlična Olivia Coleman.

Skrivnostna italijanska literarna zvezda

Elena Ferrante je psevdonim pisateljice, ki je zlasti s svojim Neapeljskim ciklom (Genialna prijateljica, O novem priimku, O tistih, ki bežijo, in tistih, ki ostajajo ter O izgubljeni deklici) obnorela svet. V slovenščini imamo še Dneve zavrženosti in Zlagano življenje odraslih.


Prelistajte knjigo

 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  ELENA FERRANTE 
 
Prevajalec:  DAŠA PERME JURJAVČIČ 
 
Strani:  168 
 
Vezava:  Broširana  
 
Širina:  125 mm
 
Višina:  188 mm
 
Debelina:  12 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  42 
 
ISBN/EAN: 9789612826048