PREDSEDNIKOVA HČI - ŽEPNICA
 
 

PREDSEDNIKOVA HČI - ŽEPNICA

 
BILL CLINTON
 
 
 
Kataloška št.: 60871
 
Redna cena: 20,99 €
Klubska cena: 16,79 €
Prihranite: 4,20 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 

Napeta politična kriminalka je delo enega najbolj priljubljenih piscev kriminalk in enega najbolj priljubljenih ameriških predsednikov, Jamesa Pattersona in Billa Clintona.

Ko nekdanji predsednik vzame stvari v svoje roke

V romanu spremljamo zgodbo predsednika ZDA Mathewa Keatinga, ki ne dobi drugega mandata zaradi spodletele vojaške akcije v Libiji, katere tarča je bil terorist Asad Al Ašid. Z ženo in hčerko se umakne na podeželje, vendar jim ni dano dolgo uživati v miru. Ko Al Ašid, eden najnevarnejših teroristov na svetu, ugrabi Keatingovo hčer, nekdanji predsednik ne čaka na rezultate uradne preiskave, pač pa uporabi zveze iz časov, ko je bil pripadnik mornariških specialcev, znamenitih Tjulnjev. S peščico zvestih privržencev se odpravi na ne povsem zakonito in zelo tvegano reševalno akcijo ...

O avtorju

James Patterson, izkušen in priljubljen pisec kriminalk, je zgodbo začinil s preobrati in zapleti, nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton pa s podrobnostmi, ki jih pozna le predsednik in so zato za »navadne smrtnike« prav posebej zanimive. Prepustite se torej napeti kriminalki, ki jo boste prebrali na dušek.

Prelistajte knjigo

 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  BILL CLINTON 
 
Avtor:  JAMES PATTERSON 
 
Prevajalec:  MAJA LIHTENVALNER 
 
Strani:  632 
 
Vezava:  Broširana  
 
Širina:  125 mm
 
Višina:  188 mm
 
Debelina:  41 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  42 
 
ISBN/EAN: 9789610169581