ZADNJI SKRIVNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA - ŽEPNICA
 
 

ZADNJI SKRIVNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA - ŽEPNICA

 
HENDRIK GROEN
 
 
 
Kataloška št.: 60365
 
Redna cena: 14,99 €
Klubska cena: 11,95 €
Prihranite: 3,04 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Hendrik Groen, eden najbolj priljubljenih starčkov na svetu, je dopolnil 90 let. V trenutku, ko mu stvari vse bolj uhajajo iz rok (in iz glave), se odloči, da bo še zadnjič začel pisati dnevnik. Če spominov ne more več zadržati v mislih, bodo ostali vsaj na papirju.

V svojih zapisih, gotovo najbolj ganljivih doslej, se obenem s prepoznavnim humorjem pogumno zoperstavlja starosti. Zabavne opazke tokrat niza predvsem na račun nenadne epidemije covida-19 in cirkusa, ki ga ta povzroči v domu.

Dnevniki Hendrika Groena so izšli v 37 svetovnih jezikih in se prodali v milijonski nakladi, po njih je nastala izredno priljubljena televizijska serija. V času, ko se nam vsem, ne glede na starost, spodmikajo tla pod nogami, nas Hendrik uči, kako ohraniti vedrega duha.


***

Mediji o knjigi:

»Očitno Hendrik Groen še ni za staro šaro, kajti nedavno je izdal nov roman o starostnikih Počitek in veselje, ki se dogaja med vrtičkarji. Gotovo to ni edini »pozabljeni in na novo odkriti« rokopis tega bistrega analitika človeškega duha, ki je že malo v letih.« - www.delo.si 
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  HENDRIK GROEN 
 
Prevajalec:  STANA ANŽELJ 
 
Strani:  224 
 
Vezava:  Broširana  
 
Širina:  125 mm
 
Višina:  188 mm
 
Debelina:  15 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  42 
 
ISBN/EAN: 9789610165712