LEOPARD-ŽEPNICA
 
 

LEOPARD-ŽEPNICA

 
JO NESBO
 
 
 
Kataloška št.: 59361
 
Redna cena: 16,99 €
Klubska cena: 13,55 €
Prihranite: 3,44 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Napeta kriminalka izpod peresa mojstra skandinavske kriminalke! Sredi najhujše zime je na oselskih ulicah na pohodu morilec. Dve ženski najdejo utopljeni v lastni krvi. Tretjo morilec obesi na skakalno desko bazena …

Na prizoriščih zločina ne najdejo nobenih sledi, javnost zahteva odgovore in policija ne ve, kako naprej. Samo nekdo jim lahko pomaga najti storilca. Toda Harry Hole si še ni opomogel od srečanja s serijskim morilcem in v Hongkongu z opijem skuša pozabiti na težave. Njegov šef vseeno pošlje ponj – iz rokava potegne zadnjega aduta – in Harry se loti raziskovanja, ki ga popelje od zasneženih norveških gora do vročega Konga.

»Presneto dobra kriminalka ... ki ne popusti primeža do zadnje strani.« - Guardian

Norveški pisatelj Jo Nesbø (1960) se je proslavil s serijo kriminalk o inšpektorju Harryju Holeju. Romane, ki so se po svetu prodali že v več kot 45 milijonih izvodov in mu prinesli naziv kralja skandinavskih kriminalk, odlikujejo napete in zapletene zgodbe z nepričakovanimi preobrati. Vsaj delno je k uspehu prispeval tudi sam lik Harryja Holeja – sposobni in trmasti, a tudi problematični zapiti policist se bralcu takoj usede v srce. 
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  JO NESBO  
 
Prevajalec:  MAJA LIHTENVALNER 
 
Prevajalec:  PRIMOŽ PONIKVAR 
 
Strani:  655 
 
Vezava:  Broširana  
 
Širina:  125 mm
 
Višina:  188 mm
 
Debelina:  42 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  42 
 
ISBN/EAN: 9789610158714