REPKI Z ZGOŠČENKO
 
 

REPKI Z ZGOŠČENKO

 
ROK TERKAJ - TRKAJ
 
Knjiga četrtletja
 
 
 
Kataloška št.: 59384
 
Redna cena: 29,99 €
Klubska cena: 22,45 €
Prihranite: 7,54 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Antologija odlične slovenske otroške poezije po izboru dr. Igorja Sakside, ki jo dopolnjujejo iskrivi repi Roka Terkaja in hudomušne ilustracije Igorja Šinkovca.

Trkajevi repi, v katerih je ena in ena tri, huda mravljica pa pogumnejša od vseh superjunakov, z dinamično igro sodobnega odrepanega jezika otroke v svet poezije vabijo igrivo in manj predvidljivo.

Repki so opremljeni s QR-kodami, ki vodijo do zvočnih posnetkov. Priložen je tudi cede z 12 pesmimi v odličnih izvedbah slovenskih reperjev (Trkaj, Emkej, Pižama, Nipke, Jose, Zlatko), Nece Falk in Ditke.

Zbirko sestavljajo trije razdelki. Mika me zven jezika prinaša pesmi o jezikovni igri, v razdelku Čarovnija poezija se pred našimi očmi zvrstijo nenavadne živali, rastline, pravljična bitja, razdelek Svet dvojine in množine pa zajema pesmi o družini v vseh njenih razpoloženjskih odtenkih. Pesmi spremlja rubrika Hip-hop! Misli, v galop! Če v glavi te zvija: Na pomoč, domišljija!, ki otroke in njihove starše, vzgojitelje, učitelje vabi k razmisleku, pogovoru in nadaljnjemu ustvarjanju.

Kot v spremni besedi vabi Igor Saksida: »Ta knjiga vas in vaše mlade sogovornike vabi k ustvarjanju z besedo, zvokom, barvo, gibi. Tako bo nastal svet, v katerem lahko počneš, kar želiš, kjer ob pesmi – če jo bereš ali poslušaš, čisto vseeno je – pišeš, rišeš, plešeš, vriskaš, zidaš gradove (v oblakih) iz lego kock …«

Knjiga, ki bo vašemu otroku v veselje in inspiracijo.  

Prelistajte knjigo

  
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  ROK TERKAJ - TRKAJ 
 
Avtor:  IGOR SAKSIDA, 
 
Ilustrator:  IGOR ŠINKOVEC 
 
Strani:  88 
 
Vezava:  Italijanska  
 
Širina:  210 mm
 
Višina:  268 mm
 
Debelina:  14 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
Stran v katalogu:  7 
 
ISBN/EAN: 9789610157540