IZGORELOST
 
 

IZGORELOST

 
TINA BONČINA
 
 
 
Kataloška št.: 585364
 
Redna cena: 24,99 €
Klubska cena: 19,95 €
Prihranite: 5,04 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Tina Bončina, doktorica medicine in psihoterapevtka, pojasnjuje, kaj je izgorelost, vseprisotna bolezen sodobnega časa. Kako nastaja? In zakaj? Kako (dolgo) jo zdravimo? Na kakšne ovire bomo naleteli? Kaj naj spremenimo? Kako izgorelost pravočasno preprečimo? Kot strokovna, skrbna in zanesljiva sogovornica nam tudi zastavlja prava vprašanja, da lahko razumemo, kaj se nam dogaja, in opremljeni z novim znanjem zaživimo drugače in bolje.

Moram. Mudi se. Ni dovolj dobro. Ne smem počivati. A kako dolgo še? Glavoboli, bolečine v hrbtenici, avtoimunske bolezni, nenehne okužbe, težave s prebavili, nespečnost, nezbranost, beg v odvisnosti, panični napadi … Vse to so opozorilne lučke, s katerimi nam telo sporoča, da se ženemo čez svoje meje in da svojih meja ne znamo ubraniti. Obolenje, ki se sprva pojavi nekje v telesu, je lahko zgolj simptom večje težave – kroničnega stresa, ki vodi v izgorelost.

Ko zbolimo, telo pritisne na zavoro in nas ustavi. Od nas pa je odvisno, ali mu bomo prisluhnili in prepoznali novo življenjsko priložnost.

»Dopustite si, da iz izgorelosti izstopite ne samo drugačni, ampak celo boljši. Bolezni nam pomagajo raziskovati, izzovejo nas, popeljejo v neslutene globine, v katerih boli, seveda z razlogom – da ugotovimo, kako močni in pogumni smo zares. To bo s knjigo, ki jo držite v roki, bistveno lažje.« - Katja Krasko Štebljaj 

Prelistajte knjigo

 
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  TINA BONČINA 
 
Strani:  253 
 
Vezava:  Integralna  
 
Širina:  170 mm
 
Višina:  241 mm
 
Debelina:  16 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
ISBN/EAN: 9789610154723