KRUHARIJE&CUKRNIJE
Kataloška št.: 572826
Redna cena: 24,94 €
Klubska cena: 19,95 €
Prihranite: 4,99 €
Cene že vključujejo DDV
(5,0 %)
Izdelek je na zalogi.
OPIS
Učitelji peke in slaščičarstva z ljubljanskega Biotehniškega izobraževalnega centra navdih za vrhunske izdelke črpajo v tradiciji in ji dodajajo ščepec sodobnega, obzorje pa si širijo tudi onkraj meja. V knjigi je več kot 100 receptov za raznovrstne kruhe, pekovske izdelke in slaščice. Dan lahko začnete s svežim ajdovčkom z orehi, hrustljavo francosko bageto ali finskim rženim kruhom z luknjo. Pust popestrite še z munkkiji, finskimi krofi. Kalejdoskop slaščic vas bo začaral z blazinicami s sezamom, barvitimi makroni, domačimi snickersi, kockami Emona pa tudi poticami, zamorčkom v srajčki, princes krofi in indijančki, tortami z obilo čokolade ali samimi zdravimi presnimi sestavinami. – Barvne fotografije.
Poglavja v knjigi:
- Kruhi
- Pletenke
- Bagete
- Rogljički
- Flancati
- Piškoti
- Pite
- Zavitki
- Gibanice
- Potice
- Tortice
- Mafini
- Kolači
- Torte
DROBTINICE so pomembne informacije za peko kruha: od izbire moke do mesenja in peke ter podatki o vsebnosti glutena, maščob in vlakn.
NASVETI IN TRIKI kuharskih mojstrov, ki spodbujajo k ustvarjanju!
CUKRČEK - detajli, ki še oplemenitijo okus sladkih peciv in dobrot, kot npr. o praženju semen, različnih količinah svežih in suhih sestavin, testu in posodah ...
Prelistajte knjigo
PODROBNOSTI
Strani:
212
Širina:
195 mm
Višina:
268 mm
Debelina:
25 mm
Jezik:
slovenski
ISBN/EAN: 9789612822330