KUHAJMO ZA DRUŽINO
 
 

KUHAJMO ZA DRUŽINO

 
DAGMAR VON CRAMM
 
 
 
Kataloška št.: 570440
 
Redna cena: 27,96 €
Klubska cena: 22,35 €
Prihranite: 5,61 €
 
Cene že vključujejo DDV (5,0 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Recepti brez mesa za male in velike.

ZA VSO DRUŽINO … nova velika kuharica, ki zbere za mizo vse člane družine! Z veliko pisane zelenjave in svežega sadja, z energijsko bogatimi stročnicami, jedrci in semeni bodo vaši najdražji siti in zdravi vsak dan.

VESELITE SE … sezonske raznovrstnosti receptov za živopisne zelenjavne juhe, polpete za burgerje, omake za testenine za vsak letni čas, imenitne opečene kruhke in pisane pomake, prigrizke in še in še …

VSE VEGI OTROŠKE USPEŠNICE … od družinske pice, lazanje, kremnega pireja do priljubljenega mlečnega riža. Da bodo resnično vsi zadovoljni.

VSE, KAR JE treba VEDETI … o vegetarijanskih jedeh, kaj je pomembno pri brezmesni prehrani, kako najbolje izkoristimo zelenjavo in sadje, katera olja so primerna za vegetarijansko kuhinjo in zakaj so polnovredna žita tako nepogrešljiva in zdrava. 

Z veliko pisane zelenjave in svežega sadja, z energijsko bogatimi stročnicami, jedrci in semeni bodo vaši najdražji siti in zdravi vsak dan. Avtorji knjige so nanizali osnovne podatke o vegaterijanski oz. brezmesni prehrani, o tem, kako najbolje izkoristimo zelenjavo in sadje, katera olja so primerna za vegetarijansko kuhinjo in zakaj so polnovredna žita tako nepogrešljiva in zdrava. – Prevedla Marjana Samide. Barvne fotografije.

Prelistajte knjigo

     
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  DAGMAR VON CRAMM  
 
Širina:  215 mm
 
Višina:  270 mm
 
Debelina:  19 mm
 
Jezik:  slovenski  
 
ISBN/EAN: 9789610146834