Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in ciciklubovci!
27.03.2017

Dragi starši in ciciklubovci!

 

Pa je pomlad prišla ...

Toplo pomladno sonce nas je že zvabilo na igrišča, v gozdove, v naravo ... Daljši popoldnevi prinašajo veselje in energijo prebujajoče se narave. Zvečer pa, kot vse leto, prijajo pravljice, zgodbe in pesmi za lahko noč in lepe sanje ...

Slednje boste našli v ponatisu Pravljičnega cveta, zbirki podob Marjance Jemec Božič iz slikaniških uspešnic Juri Muri v Afriki, Nana, mala opica, Piko dinozaver in številnih drugih. Le člani Cicikluba jo lahko do 30. aprila dobite za samo 24,94 €!

Ne spreglejte najknjig, ki si so vam do 21. maja na voljo po posebej ugodni ceni: malčke bosta navdušili knjigi–razprostiranki Na kmetiji in V savani, ki odkrivata svet živali in življenja na kmetiji in v afriški savani. Zverinice, pozdravljene! so namenjene otrokom od 3. leta naprej, Šnofijeva druščina 2 pa bo k zabavnim in osupljivim dogodivščinam najbolj carskega psa Šnofija pritegnila mlade bralce.

V prilogi za starše vas pričakuje pomladna knjiga četrtletja Velika knjiga o zelenjavi, v kateri boste našli nasvete za vrtnarjenje, zdravje in lepoto, ročna dela in še 120 receptov za slastne jedi. Njena cena do 20. maja pa je samo 19,90 €!

Uživajte v pomladi in v ustvarjanju velikonočnih košaric in pirhov!


Tadeja Horvat Šiška, vodja programa


P. S.: Ne spreglejte ugodne velikonočne ponudbe iz priloge za starše, Ciciklubov bonbonček Ustvarjajmo skupaj pa bo ob nakupu s še eno knjigo vaš že za samo 7,95 €!

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava