Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi starši in ciciklubovci!
04.07.2017

Dragi starši in ciciklubovci!

 

Pred vami je prenovljen Ciciklubov katalog!

Pomen knjige v otrokovem življenju je neprecenjiv, zato so v prenovljenem katalogu knjige predstavljene po skupinah oz. prednostih, ki jih prinašajo v otrokov razvoj. K vsaki od knjig smo zapisali starost, vendar ta ni odločujoča: slikanica z ilustracijami, ki jo boste svojemu otroku brali pri dveh letih, ga bo pritegnila k branju tudi, ko jih bo imel šest! Saj veste, zgodbe, ki jih poslušamo ali beremo z zanimanjem, nas osrečujejo in razširjajo naša (otroška in odrasla!) obzorja ...

 

Veliki prihranki za člane Cicikluba

Najknjiga četrtletja v poletnem katalogu je duhovito nagajiva slikanica Svetlane Makarovič Škrat Kuzma dobi nagrado z zgoščenko. Namenjena je otrokom različnih starosti, do 21. avgusta pa jo lahko dobite s kar 36 % popustom!

Ob izbranih naslovih vas pričakuje tudi srček zvestobe, s katerim se bodo vaši prihranki pri nakupu povečali že po prvem letu članstva. Poletni bonbonček je Zverjaščeva zvočna knjiga, ki jo ob nakupu s še eno knjigo dobite za samo 9,95 €!

 

Nove vsebine – povečan obseg

Povečali smo obseg kataloga in za vas, starše, izbrali še več priročniških uspešnic. Ob knjigi četrtletja Čudoviti možgani in knjigi sezone Superživila za ves dan po izjemno ugodnih cenah, boste med knjigami za starše našli še knjige o vzgoji in prehrani, pa tudi izbrane naslove otroške in mladinske literature, ki obravnavajo pereče sodobne teme.

Da bi vam pomagali pri različnih mejnikih v otrokovem razvoju, smo uvedli rubriko Beseda strokovnjaka. V poletnem katalogu slovenski strokovnjakinji opisujeta vstop v vrtec in šolo ter odgovarjata na vprašanja in dileme staršev, katerih otroci se bodo jeseni odpravili v vrtec ali varstvo zunaj doma oziroma bodo 1. septembra prvič prestopili prag šole.

Prelistajte katalog, izberite in uživajte v skupnem branju in igri z otroki!

Vaš Ciciklub

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava