Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

 

Pričarajte si svojo zimsko pravljico ....

Pravljice beremo vse leto, v soncu in dežju, a najtoplejše so prav pozimi, ko se z otroki stisnemo pod isto odejo in nas dogodivščine priljubljenih knjižnih junakov odnesejo v daljne, domišljijske dežele ...
 
Vse do 21. februarja so vam po izjemno ugodnih cenah na voljo tri najknjige. Najmlajši se bodo razveselili kompleta kartonk z barvnimi fotografijami Prvi koraki: Besede, Kmetija in Živali, otrokom od 3. leta naprej je namenjen komplet slikanice in CD-ja Mojca Pokraj-culja. Vsi člani družine pa boste zagotovo uživali od vznemirljivih fotografijah in nenavadnih, a resničnih dejstvih, ki jih boste našli v najknjigi za sovice Saj ne more biti res!
 
V prilogi za starše boste našli prenovljeno in dopolnjeno izdajo izjemne slovenske uspešnice Zdravilne rastline na Slovenskem, v kateri je avtorica dodala obsežno poglavje o zdravljenu otrok z zdravilnimi rastlinami. Kot knjiga četrtletja za starše vam je do 20. februarja na voljo za samo 34,98 €! Knjigo sezone Zeleno in varčno lahko ob nakupu s še eno knjigo dobite za samo 12,95 €. V njej boste našli pravo bogastvo nasvetov, s katerimi boste za zdravje svoje družine in čistočo doma lahko poskrbeli z doma narejenimi in okolju prijaznimi pripravki in čistili!
 
Uživajte v zimskih radostih in skupnem branju z otroki!

Tadeja Horvat Šiška, vodja programa

P. S.: Ne spreglejte ugodnih cen knjižnih izdaj iz priloge za starše, Ciciklubov bonbonček
Angry Birds Zabavno ustvarjanje pa bo ob nakupu s še eno knjigo vaš že za samo 6,95 €!
 
 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava