Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Si že prebral? / Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

Dragi ciciklubovci, otroci in starši!

 

Poletje vabi – na morje, v hribe, na raziskovalno odpravo po senčni strani dvorišča, na staro drevo na sosedovm vrtu ... Poti je mnogo, na vseh pa vas pričakujejo dogodivščine, če boste le vklopili – domišljijo!

Domišljija je pot in vizija, ki ju uporabi Erik, da v mislih išče svojega zajčka Robija, domišljija je kot televizija, ko v naših glavah zaživijo knjižni junaki, kot so Piki in mali medo, ki se ne more ločiti od dude, pa živali, ki se ogledujejo v zrcalu in vsaka vidi le sebe, pa drobcene miške iz slikanice Drobtine iz mišje doline Anje Štefan z izbranimi ilustracijami Alenke Sottler.

Domišljija je, da si predstavljamo, da skupaj s polžem potujemo na kitovem repu, da smo raziskovalci žuželk, ali ko se iz preprostih stripovskih sličic Garfielda začne v naših glavah vrteti pravi film!

Domišljija je vse to in še veliko drugih stvari - in ker je poletje in so počitnice, jo poženite v galop: pokukajte v vsako zgodbo, ki vam bo prišla pod roke, nadenite si plavalna očala in raziščite podmorski svet, poskusite se v šahu in se do solz nasmejte dogodivščinam Pasjega moža Dava Pilkeyja ...

Poletje je!

Maja Blas,
vodja Cicikluba

P. S.: Ne spreglejte super darila za nakup nad 25 € − knjigo Spoznaj oblike na zabaven način!

 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava