Več vsebin
 
Domov  /  VSEBINA  /  Poznaš Ciciklub? / Pomembni datumi

Pomembni datumi

 

Ne pozabite!

Vsako četrtletje lahko do roka nakupa, to je do 21. februar, 21. maj, 21. avgust in 21. november, iz bogatega klubskega programa izberete najmanj eno knjigo, CD-ploščo, DVD, igro ali igračo, ki velja za redni nakup. Če do roka nakupa ne boste izbrali ničesar, vas bomo policali in vam pomagali pri odločitvi.


Več o klubskih pravilih lahko preberete TUKAJ
 
 
 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
MNENJA UPORABNIKOV
 
NN CICIKLUB LJ. - 12.10.2017
 
Spoštovani, v razdelku Pregled naročil so vidna samo internetna naročila, ki so bila izvedena preko spletne strani www.ciciklub.si. Artikli iz ostalih nakupov se dodajajo sproti v Moja.knjižnica dodani so izdelki, ki ste jih kupili. Mojoknjižnico pa morate najprej aktivirati.Lep pozdrav iz Cicikluba.
PIA ŠVIGELJ - 11.10.2017
 
Kot sem že zasledila mnenje spodaj, imamo mi isto težavo. Torej nakupi do sedaj, opravljeni s člansko izkaznico, sedaj niso vidni v zgodovini nakupov. Prosim za vnos. Lp
NN CICIKLUB LJ. - 02.11.2015
 
Spoštovani, vsi nakupi, ki ste jih opravili bi morali biti vidni v Moji knjižnici. Prosim, če se lahko prijavite na internet in preverite. Če pa nakupi, ki ste jih opravili v klubskih centrih niso zabeleženi, lepo prosim, če sporočite. Hvala in lep pozdrav iz Cicikluba.
LJUBOMIR MAHNIČ - 31.10.2015
 
Zanima me, zakaj nakupi opravljeni v eni od vaših trgovin s kartico Ciciklub niso vidni na spletni strani. Tako le s težavo sledimo nakupom in nismo vedno prepričani ali smo opravili našo obvezo, nakup v vsakem četrtletju. Tako je bilo tudi ta mesec. Kljub nakupu v koprski poslovalnici, sem vseeno prejel prijazen poziv k nakupu s strani vaših sodelavcev. Lep dan.