AVTOGENI TRENING S CD
 
 

AVTOGENI TRENING S CD

 
GRASBERGER DELIA
 
 
 
 
Kataloška št.: 564567
 
Redna cena: 24,94 €
Klubska cena: 19,95 €
Prihranite: 4,99 €
 
Cene že vključujejo DDV (9,5 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Avtogeni trening je prava klasika med tehnikami sproščanja. Zaradi preprostega načina učenja tehnike in vsestranske uporabnosti je primeren za prav vsakogar. Ko avtogeni trening enkrat dobro obvladamo, ga lahko uporabimo kot učinkovito orodje za vse, kar želimo spremeniti v svojem življenju: odpravljanje velikih in malih telesnih tegob, zoperstavljanje stresu, povečanje ustvarjalnosti ali uspešno izpolnjevanje zastavljenih ciljev.

V knjigi so pregledi in programi vaj in še veliko več! Na zgoščenki so štiri sklenjene vaje za različne priložnosti oziroma potrebe. Preden se lotite sedemtedenskega programa, opisanega v knjigi, se temeljito posvetite osnovni vaji za obvladovanje stresa.

Delia Grasberger, rojena v Berlinu, je specialistka za nevrologijo in psihiatrijo. Od leta 1989 živi v Münchnu, kjer se je dodatno specializirala na področju psihoterapevtske medicine in delala na Kliniki za dinamično psihoterapijo, dokler ni leta 1993 odprla zasebne ordinacije. Je članica Nemškega združenja za zdravniško hipnozo in avtogeni trening (DGÄHAT) in to metodo že vrsto let uspešno uporablja na sebi in svojih bolnikih.   

Prelistajte knjigo

           
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  GRASBERGER DELIA  
 
Prevajalec:  BOLTON ANDREJA  
 
Zbirka:  ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE  
 
Stran v katalogu:  42 
 
ISBN/EAN: 9789610143390
 
 
Strani:  80 
 
Vezava:  POLTRDA  
 
Širina:  166 mm
 
Višina:  200 mm
 
Debelina:  8 mm