ŽIVALI OKOLI NAS
 
 

ŽIVALI OKOLI NAS

 
LAUSSER MARTIN
 
 
 
Kataloška št.: 560979
 
Redna cena: 22,95 €
Klubska cena: 18,35 €
Prihranite: 4,60 €
 
Cene že vključujejo DDV (9,5 %)
 
V košarico
Izdelek dodan v košarico.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
OPIS
 
Vodnik za odkrivanje in določanje najpogostejših sledov in opisov

Med zimskim sprehodom ste gotovo že naleteli na sledove živali v snegu, ki so vzbudili vaše zanimanje, vendar niste mogli ugotoviti, katera žival bi jih lahko pustila. Je bila srna, morda jelen? Kaj pa divja svinja? Ste morebiti na domačem vrtu našli pisano, kovinsko svetlikajoče se pero, ob pogledu na katero bi prej pomislili na eksotično ptico, ki je ušla iz kletke, kot na domačo ptičjo vrsto? Mogoče ste med hribolazenjem zagledali sledove kopanja in grizenja na koreninah ter deblu drevesa, a niste znali pojasniti, kako so nastali, vseeno pa so v vas prebudili otroško radovednost. In ne nazadnje, kdo je kriv za razdrto mravljišče na robu poti, na kakršno pogosto naletimo spomladi in poleti?

S tem vodnikom priročnega formata boste izostrili svojo detektivsko žilico in se z družino podali na zanimivo iskanje sledov v naravi.

V njem najdete strokovni izbor najznačilnejših živalskih sledov, na katere lahko naletite v naravi in jih doživite iz prve roke. Izjemne fotografije, ob katerih vam zastaja dih, in mikavni opisi odpirajo edinstven vpogled v naravo.

Prelistajte knjigo

   
 
 
PODROBNOSTI
 
Avtor:  LAUSSER MARTIN  
 
Prevajalec:  PIBER PETRA  
 
Zbirka:  NARAVA NA DLANI  
 
ISBN/EAN: 9789610140146
 
 
Strani:  256 
 
Vezava:  POLTRDA  
 
Širina:  110 mm
 
Višina:  190 mm
 
Debelina:  22 mm